Boobs & Bloomers

Boobs & Bloomers is er speciaal voor tienermeisjes die hun eerste bh-tje gaan uitzoeken of al toe zijn aan hun volgende. De Boobs & Bloomers collectie bevat beha's van cup AA tot en met cup C, allemaal met matching hipsters. De setjes zijn gemaakt van een mooie kwaliteit katoen. Bijna alle Boobs & Bloomers beha's hebben een lichte voorvorming, waardoor de pasvorm perfect is onder elk kledingstuk. Dankzij Boobs & Bloomers zal de eerste beha een feest zijn! De setjes zijn zowel verkrijgbaar in basiskleuren als in hippe modekleuren met leuke printjes.

De beha’s zijn licht voorgevormd, verkrijgbaar zowel met beugel als zonder beugel. Ze hebben hierdoor een comfortabele pasvorm en bieden perfecte bescherming. De beha’s zijn uitermate geschikt om te dragen onder strakke kleding. De schouderbandjes zijn eenvoudig te verstellen. De bijbehorende slips zijn voor 95% van katoen en voor 5% van elastane. Ze hebben een elastische band voor een hoog draagcomfort.


Boobs & Bloomers Beach biedt een frisse collectie badkleding voor jonge meiden. In de zomercollectie worden naast de vertrouwde halter- en bandeaumodellen ook nieuwe tops gepresenteerd met een meer trendy modellering.

 


Boobs & Bloomers logo

Gekoppelde nieuwsberichten

Boobs & Bloomers, lingerie en badmode voor de jongste dametjes

Lees meer

15 keer scoren met een exotische strandlook

Lees meer

Marine look, never out, always in

Lees meer

5 juli: Internationale dag van de bikini

Lees meer