Twinning is winning: het hele gezin in eenzelfde jasje

    Niets leuker dan een avondje matchen met het gezin. Liever enkel de mannen ondereen of quality time tussen mama en dochter? Voor ieder wat wils bij de volgende merken!

     Als er één merk gekend is om zijn matching slaapkledij en loungewear, dan is het ons Belgische Woody wel. Ook deze winter zet het merk in op vrolijke printjes en zachte stoffen om zowel mama, papa als de kinderkroost van toffe looks te voorzien. Stoere streepjes, wilde onesies en zo-vader-zo-zoon kamerjassen. Voor een echte twinning-ervaring zit je bij Woody goed.

    Ook bij Dorélit vinden we dit seizoen de perfecte synchrone looks voor een avondje mama-dochter. Ga voor leuke strepen of kies een winters ruitje. Is je dochter een kleine jij en wil je dat graag in de verf zetten? Laat je dan verrassen door de assorti Dorélit slaapmode.

    Als het herfst-winterseizoen ontluikt, gaan we verlangen naar cocoonen, (thuis)loungen en wollige warmte. Medima Bodywear heeft daarom angora body- en underwear voor het hele gezin! Met hun Caregora label bewijst het merk dat de angorawol op een dier- en milieuvriendelijke manier wordt gewonnen. Ook de gevoelige huid krijgt er welverdiende aandacht.

    Moon by Duranti maakt van zowel mama als dochter een prinses in huis. Zachte pastelkleuren gaan hand in hand met lieve ijsbeer- of konijnenprint. Wil jij voor een echte moeder-dochter girlsnight gaan? Dan is een look van Moon by Duranti het meest geschikt.