Op wintercruise? Niet zonder deze badmode!

  Het is altijd wel ergens strandweer en daarom ontworpen verschillende merken ook badcollecties voor het najaar. Ga jij op wintercruise of reis je naar een warm oord? Ontdek enkele badmode-aanraders hier.

  Zie je een product dat je aanstaat? Kijk dan op onze store locator waar je het kan vinden.

  Elegant effen

  Elegant effen badpakken komen altijd van pas. Een stijlvol groen exemplaar vind je bij Amoressa, terwijl het Franse merk Iodus voor een oranje variant gaat met mooie snit. Bij Empreinte is er een effen zwarte bikini voorzien met asymmetrische bloemversiering.

  Tropisch trendy

  Met tropische prints naar een warmere plek? Dat kan met Manouxx, maar ook TC WOW steekt exotische motiefjes in haar najaarscollectie. Het merk reisde hiervoor naar Zuid-Afrika waar er naast toeristische stranden ook woeste baaien of juist rustige, ruime stranden te vinden zijn. 

  Hippe strepen

  Strepen blijven altijd hip en dat heeft Tweka begrepen. Naast de colour-blocking strepen, zien we dit najaar bij Tweka ook ontwerpen in okergeel en intens roze. Disney-fans halen hun hart dan weer op bij de Speedo badpakken van dit najaar, zoals deze met zwart-witte streep en Minnie Mouse figuur.

  Retro vibes

  En in de retro bikini van Dnud willen wij ook wel zwemmen. Let op de schattige kleine zakjes in het toch pure en strakke ontwerp.

  Strandjurk 

  Een kleedje erover en ready to go. Kies bijvoorbeeld het strandkleedje van Profile by Gottex.

  Veel plezier!