Trend: de panterprint blijft scoren!

  De luipaardlook is terug, maar is hij wel ooit weggeweest? Van sokken tot bikini, van beha tot homewear: de luipaardprint is ook dit seizoen dé koploper onder de dierenprints.

  Al jaren zien we modebloggers de luipaardtrend rocken en ook dit seizoen scoor je er weer mee. Wil jij wel eens zien hoe de panterprint in de lingeriewereld wordt verwerkt? Wij maakten een wilde selectie.

  Gezellig in de fleece badjas van Jensen Danmark, classy met Aubade, stoer in de onesie van Sanetta of sexy in het setje van Mimi Holliday: de panterprint is zo veelzijdig dat iedereen ermee weg komt.

  Ordinair is de print al lang niet meer. Ga all-the-way in de panty van Kunert of kies voor een subtielere sok met luipaardprint, zoals die van Essenza Home. Ook de anti-aging BH van La Decollette is bescheiden onder een top, maar geeft toch net die extra aan je look. 

  Combineer de luipaardprint met zwart of een fellere effen kleur, zoals ze dat bij Dresskini doen, of ga meteen voor een lichtroos panterpatroon, zoals in de jurk van Amori in Corso. Heb jij het net wat liever in realistisch bruin of beige? Dan is de Sophisticat look van Hanky Panky of de top van Lingadore Lounge misschien iets voor jou. 

  Voor één keer houden deze katten wél van water, want met de bikini van Melt en het badpak van Cyell steel je de show op het strand. Binnen, buiten, onder de zon of in de kou: overal is de panterprint op zijn plaats.