Belgische lingerie om in de gaten te houden: deel 2

  Deze week, van 14 tot 20 oktober 2019, is het de allereerste Week van de Belgische Mode. Ideaal om de Belgische lingeriemerken eens op te lijsten! In deel 1 beschreven we al welke merken hun schouders mee onder de Week Van De Belgische Mode zetten. Ontdek in dit tweede deel welke lingeriemerken nog meer van Belgische grond zijn. Bekijk de bijbehorende foto's in de galerij door er met je muis over te gaan.

  Nachtmode

  Moon by Duranti

  Het nachtmodemerk Moon by Duranti brengt collecties voor dames, heren en kids. Met leuke prints en kwalitatieve stoffen wilt het Belgisch label de allerkleinsten én volwassenen aanspreken. De subtiele afwerking met kristallen en strikjes zorgen voor de finishing touch bij het vrouwelijke publiek. Bij de mannen vind je stoere maar toch grappige prints terug. Regelmatig wordt de nightwear van mama en papa ook afgestemd op de kids, waardoor schattige twinningmogelijkheden ontstaan!

  Dorélit

  Het is een kunst om de overgang van dag naar nacht te beheersen, maar Dorélit kan er wat van. Het merk wil de ultieme “game changer” zijn om stijlvol slapen én in stijl thuis rondhangen te combineren in één collectie. Dorélit brengt Belgische slaapmode voor vrouwen en kinderen, waarin cocoonen en dagdromen mogelijk zijn. Er gaat aandacht uit naar twinning opties tussen mama en dochter of zoon.

  Beha's en slipjes

  Vela Lingerie

  Vela Lingerie, ontworpen door Barbara Romano, vindt haar oorsprong in Charleroi. De collecties komen tot stand dankzij Italiaanse knowhow en met een 100% Belgisch ontwerp. Het merk is retro chic en heeft een maatbereik van 80A tot 105E. Om vrouwen te kunnen bijstaan op alle belangrijke momenten in hun leven, biedt het merk een zwangerschapsgamma, voedingsbeha’s, feestcollecties en prothesebeha’s, maar ook een uitgebreide collectie huwelijkslingerie. Lees hier meer over de nieuwe anti-allergene collectie van Vela Lingerie.

  Een bericht gedeeld door