6 x activiteiten om te doen nu je thuis moet blijven

  Iedereen heeft het ondertussen gehoord: thuisblijven is de boodschap. We bllijven best zoveel mogelijk binnenshuis om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. Maar wat doe je al die tijd binnenshuis? Voor de een is dat al iets gemakkelijker dan de ander. Daarom komt Lingerienet met leuke activiteiten om thuis te doen én met mooie huispakken waarin die bezigheden eens zo leuk zijn. 

  1. Sportief binnenshuis

  Doe spiertrainingen, ga op de hometrainer of gezellig samen met je gezinsleden op de speelbal. Dubbel zo gezond, want je blijft binnen én werkt aan je fysieke gezondheid. 

  2. Wees creatief!

  Doe aan tekenen, knutselen, bloemschikken of andere creatieve activiteiten. Alleen, met partner of met kids. Het is er nu hét moment voor.

  3. Ruim het huis op

  Wie weet is dit het geschikte moment om je kleerkast eens aan te pakken, de badkamermeubels of je bureaulade. Wat over tijd is, gooi je weg. Wat niet meer past, leg je opzij om te doneren of te verkopen aan iemand anders die het nog kan gebruiken. En wat je wilt houden, sorteer je gewoon. Ook een goed moment om je kids eens aan het opruimen te zetten!

  4. Probeer nieuwe receptjes uit

  Pak er een kookboek bij en laat je kids of partner als jury optreden. Probeer eens een nieuwe pasta, iets veggie, iets vegan of iets glutenvrij. Of trakteer jezelf op een lekker homemade dessertje. Plezier gegarandeerd.

  5. Rust lekker uit

  Profiteer van je tijd thuis om het rustig aan te doen en lekker uit te rusten. Zo zijn je batterijen weer terug opgeladen wanneer je weer terug naar school of naar het werk mag!

  6. Lees dat ene boek

  Lees een boek dat je allang wilt lezen, lees een verhaal voor aan je kids of doorblader de stapel magazines die op je wacht. Geniet ervan! 

  Spot je een item dat je wilt kopen? Hier vind je de verkooppunten.