Bruin is het nieuwe zwart in de Calida najaarscollectie

Calida maakt de wereld een duurzamere plaats. In de 100% NATURE-serie, de volledig composteerbare lijn die door het grote succes alleen maar blijft groeien, is de kleur bruin dit seizoen opvallend aanwezig. Deze tinten doen je verlangen naar herfstwandelingen en gezellige momenten thuis.

Een intense espressotint vormt dit seizoen dé expressieve basiskleur in de composteerbare sweatshirts, -pants en hoodies. Deze trendy loungewear in zware katoenen sweatstof is verrassend zacht en veelzijdig. 

In de Modal Sense-serie zien we ondergoed met prachtig, nieuw kant en lange, vloeiende silhouetten om als een roosje in te slapen. Ook het ondergoed met onzichtbare naden uit de Natural Skin-reeks, gemaakt van bioafbreekbaar TENCELTM, micromodal en ROICATM elastaan verschijnt in de mooie bruintinten ‘espresso’ en ‘truffel’. 

De uitgebreide 100% NATURE RELAX-lijn heeft een kleurenpalet van charmant crème en truffel. Naast geaccentueerde schouders in de nieuwe hoodie en joggingbroek, zien we ook yogaleggings, bustiers met open rug, T-shirts met lange mouwen en duimgaatje en een tanktop.

Nieuw bij de heren zijn de 100% NATURE boxers gemaakt van TENCEL™ en ROICA™ met logoheupband en subtiele strepen in rijke natuurtinten of met herfstbomenprint.

De bruintinten zijn mooi met elkaar te combineren én met de rest van het Calida-kleurenpalet.

Check hier waar je het merk Calida kan shoppen.

Categorieën: