Preview: exclusief TENCEL-ondergoed van Felina

  Het leven en de eisen van de hedendaagse vrouw zijn veranderd. Thuiswerken, onderweg zijn, flexibel zijn met tijdsindelingen, ... Al deze activiteiten hebben één zaak gemeenschappelijk: we doen ze liefst in comfort. Snijdende bandjes of randen kunnen we dan ook missen als kiespijn. Daar bedacht Felina iets op...

  Felina ging op zoek naar ondergoed waarop vrouwen kunnen rekenen. Zo kwam TENCELTM op het toneel: een duurzaam, zacht en materiaal dat onzichtbaar is onder kleren en al het nodige comfort biedt. 

  Het merk ging aan de slag en lanceert in januari 2023 de uiterst innovatieve serie Beyond Basic, volledig made in Europe en met Double Face materiaal van de hoogste kwaliteit, exclusief ontwikkeld voor Felina.

  De laag aan de binnenzijde is uit huidvriendelijk Tencel™ vervaardigd, wat voor een uniek draagcomfort zorgt, en is gecombineerd met glad, functioneel materiaal op het buitenoppervlak.

  De beha’s hebben een innovatieve voorsluiting met drukknopen voor de veiligheid. Beyond Basic zei haken en ogen vaarwel! 

  Behamaten gaan van 75B-110G, slips van 38-50.

  Met deze reeks heeft Felina er nu dus opnieuw een must-have bij die in iedere lingerielade thuishoort. Je kan de collectie vanaf januari 2023 shoppen in de Felina-verkooppunten.