Laat je deze winter betoveren door Pip Studio

De najaarscollectie van Pip Studio draagt een naam als een sprookje: ‘De Haas en de Nachtegaal’. Ga mee op avontuur in fleurige homewear en waan je in een boshut die eruitziet alsof je in de Japanse Alpen bent.

Voor de homewear- en bedcollectie liet Pip zich inspireren door Japan met haar rijke cultuur. Een andere inspiratiebron was de prachtige natuur, die Pip (het karakter waarop het merk geïnspireerd is) ontdekte tijdens haar avontuur:

"Pip ontdekte de prachige natuur tijdens een boswandeling op zoek naar paddenstoelen voor het restaurant van Yuki en Emi, haar Japanse vriendinnen. Ze sliep in een hut gemaakt van hout, waar in elke kamer een Japanse lamp hing en beneden een echte wenteltrap stond. Op een stralende herfstdag beleefde ze wonderbaarlijke avonturen. Ze verwerkte pioenrozen, de kleuren van het boslandschap en elementen uit rijk geborduurde Japanse kimono’s in haar prints.” 

Ook met de zachte kussens, kleurrijke Pip Flowers, vrolijke vloerkleden, stralende kandelaars en de nieuwe porseleincollectie maak je het thuis extra feestelijk tijdens de wintermaanden. Ga je het huis uit? De tassencollectie is uitgebreid met onder andere crossbody tassen, weekendtassen en shoppers in een warme, dieprode kleur. 

Bekijk de inspiratievideo voor de collectie hier of shop Pip studio rechtstreeks in een van deze verkooppunten.

Categorieën:
Merken: