Urban Quest

Nieuw Deens merk in de lingeriewinkel: Urban Quest

Urban Quest is een Deens merk dat vanaf nu ook in België en Luxemburg verkrijgbaar is. Zet je erbij met een kop thee of koffie en ontdek de duurzame items, die ook voor Vaderdag een ideaal geschenk zijn.

Relax. Dress down.

“Relax. Dress down.” Kleed je om in heerlijke lounge- en relaxwear, maar niet van dat type waarmee je aan huis gekluisterd moet blijven. Ook op een wandelingetje op straat of door het park met een coffee to-go kan je deze zachte, comfy casualwear perfect dragen.

Zowel voor hem als voor haar is er een reeks ondergoed en loungewear, geïnspireerd door een gevoel van vrijheid.

Duurzame materialen

De volledige collectie is duurzaam, gemaakt van een mix van bamboe en biokatoen. De bamboe is uitzonderlijk zacht en comfortabel, met temperatuurregulerende en zweettransporterende eigenschappen. Doordat de bamboe geoogst wordt uit FSC-gecertificeerde bossen, kan er niet meer geoogst worden dan het bos zelf kan reproduceren. Er wordt dus geen schade berokkend aan de natuur.

Vervolgens wordt de bamboe geproduceerd in een gesloten kringloopsysteem waarbij het merendeel aan water en chemicaliën worden hergebruikt. Het merk mengt de bamboeviscose met biologische katoenvezels en elastaan, met een duurzaam product met een lange levensduur als resultaat!

Binnenkort vind je dit merk in je speciaalzaak. Hou onze store locator in de gaten!