Foto door Lingerie Ohlala in Lendelede

Geef je beha aan het goede doel en krijg een nieuwe goedkoper!

Vrouwen ondersteunen vrouwen. Dat is exact wat ook een honderdtal lingeriewinkeliers denken die in de maand november beha's inzamelen voor het goede doel. 

Wij bundelen de leukste beelden van de deelnemende lingeriewinkels die met volle overgave beha's inzamelen.

1 oude beha in ruil voor €10 korting op een nieuwe

Wil je zelf een steentje bijdragen voor zowel het milieu als voor andere vrouwen? Breng dan in de maand november een beha binnen bij één van de deelnemende lingeriewinkels en krijg €10 korting op een nieuwe beha die je er in november aankoopt.

Het goede doel

De nog draagbare ingezamelde beha’s krijgen via Wereldmissiehulp een nieuw leven voor dames met minder toegang tot kwaliteitsvolle lingerie. Niet-draagbare stukken worden via het initiatief ‘Be the Fibre’ gerecycleerd en als grondstof gebruikt voor nieuwe kledij en leuke, circulaire accessoires zoals laptoptassen, paraplu’s en tote bags. 

Win-win

Op deze manier wilt de lingeriesector iets teruggeven aan de samenleving en onze planeet. Met de opbrengst van de ingezamelde producten worden duurzame ontwikkelingsprojecten gefinancierd. Een win-win voor iedereen dus!

Een glimp

Deze foto's zijn een glimp van de deelnemers. Ga met je muis of je vinger over de foto's en ontdek over welke winkel het gaat. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende winkels kan je op deze link klikken.

Meer info

Meer info over de inruilactie en de bedoeling erachter vind je via de Facebookpagina van Vrouwen Ondersteunen Vrouwen.

Categorieën: