Het plezier van geven: kerstcadeaus voor haar

Eén van de mooiste dingen aan Kerst is het plezier van het geven: het geven van jouw persoonlijke tijd tot het bezorgen van dat rake cadeau voor iemand waar je om geeft. In deze selectie van cadeaus voor ‘haar’ vind je het ideale cadeau voor een ander of een mooi geschenk voor jezelf.

Winters wit, bordeauxrood of simpel maar sprekend zwart. Bij het ondergoed van Alpina zien we dat mooi ondergoed de basis is voor een fantastische feestlook. Het rode combikleedje van Janira geeft op haar beurt een sensuele touch aan de feesten.

Rösch lanceert een feestcollectie met een mix van dennenboomgroen, fleurige bloemen in rode en roze tinten en slaapkleding met zwart-witte krijtstreep, onderling tof te combineren. Voor lieve prints in zalig zachte materialen, raden wij de pyjama's van Gary aan, met een leuke Westie-print voor dog lovers!

Magic Bodyfashion komt met een Holiday Giftpack, met 1 Dream Hipster Lace Back en 2 Dream Invisibles Hipsters in zwart en rood.

En de campagne ‘My Joy’ van het merk Triumph gaat volledig om het voelen van vreugde. Het merk vertelt: “Het voelen van vreugde is voor iedereen iets persoonlijks, maar de vreugde die je voelt als je geluk op iemands gezicht ziet bij het uitpakken van een uniek, doordacht en unexpected gift, is onbeschrijfelijk.” Bij Triumph zien we pyjama's, badjassen, stylish lingerie en satijnen jurken die zowel overdag als 's avonds gestyled en gedragen kunnen worden, zowel binnen- als buitenshuis. 

Je kan de verkooppunten van de merken vinden via onze store locator.