Naturana Leak Proof

Comfortabele én mooie slips voor bij bloed- en urineverlies: part two

Wanneer je ongesteld bent of urine verliest, kan dat invloed hebben op je kwaliteit van leven. Precies om die reden ontwikkelen steeds meer lingeriemerken lekvrij ondergoed. Ontdek ze hieronder!

Bye Bra

Bye Bra biedt met haar menstruatielingerie een duurzaam alternatief voor traditionele menstruatie- en incontinentieproducten. De menstruatieslips zijn wasbaar en herbruikbaar: een afvalvrije oplossing voor de lange termijn. Dankzij de combinatie van innovatieve textiellagen worden vloeistoffen zoals bloed, urine en afscheiding moeiteloos geabsorbeerd. De slip komt zowel in een standaard zwarten uitvoering als in een variant met kant.

Omdat elke vrouw en elke periode uniek is, is de lingerie verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en absorptieniveaus, van maat S tot XXL. Zo is er een string voor dagelijks gebruik of voor lichtere dagen tijdens de menstruatie, een hipster voor normaal tot matig bloedverlies en een slip voor zwaarder bloedverlies of tijdens de nacht. Zacht voor de huid, zonder geurtjes.

Impetus Eco Cycle

Met Eco Cycle biedt Impetus ondergoed voor vrouwen die zorg willen dragen voor de planeet en hun menstruatiecyclus in alle comfort en vertrouwen willen doorbrengen. Een praktischer, hygiënischer en economischer alternatief dat het milieu en de portemonnee spaart.

Enerzijs zijn er de period ecopanties: menstruatieslips gemaakt van natuurlijke bestanddelen. Dankzij de verschillende laagjes innovatieve materialen ontstaat er een ultra-absorberende technologie die gelijkstaat aan de kracht van drie tampons. Het Portugese merk heeft zelfs een patent op het extra randje dat aan het kruis van deze slips bevestigd is en ervoor zorgt dat er écht niets gaat lekken. Ideaal voor tijdens de maandstonden, ook voor sport en ’s nachts.

De daily ecopanties, anderzijds, vervangen het inlegkruisje. Ook dit product is ademend en stijlvol met een onzichtbare absorberende laag. Het vormt de ideale keuze voor alledaags gebruik op eender welke plaats. De producten worden in Portugal geproduceerd met een zachte samenstelling voor de huid en een dun laagje dat een ‘vochtig’ gevoel tegengaat. De ecopanties zijn bovendien hypoallergeen, wasbaar én herbruikbaar, waarmee het merk haar steentje bijdraagt aan het verlagen van de impact op de omgeving.

Naturana “Leak Proof” concept: 0% lekken, 100% droog comfort

De Leak Proof Panties van Naturana zijn ideal voor tieners die nog geen regelmatige maandstonden hebben, voor vrouwen in de perimenopauze die heel hevige maandstonden hebben en een extra gevoel van veiligheid kunnen gebruiken, voor vrouwen die een product meermaals willen kunnen gebruiken, of vrouwen met een zwakke bekkenbodem. De lekvrije broekjes zijn te gebruiken voor een extra gevoel van veiligheid op dagen met veel bloed, ter vervanging van single use producten op dagen met een normaal bloedverlies, ’s nachts of tijdens workouts.

Het lekvrij ondergoed heeft drie lagen en beschermt zoals drie tampons dat zouden doen. Het ondergoed is gemaakt van biokatoen, elimineert geurtjes, is comfy en stretchy, én kan gewassen worden op 40°.

Lotties Period

Lotties Period Underwear is een Nederlands merk met lekvrij ondergoed dat vloeistoffen als bloed, urine of afscheiding moeiteloos absorbeert. Het menstruatieondergoed is opgebouwd uit meerdere textiellagen. Een absorberende katoenlaag, die een goede vochtopname garandeert, en een waterproof laag die zorgt voor optimale bescherming. De stof Lenzing Modal wordt voor het volledige ondergoed gebruikt, een ecologische stof die in Oostenrijk wordt geproduceerd.

Leax

Leaxx is er voor bij licht urineverlies. Het ondergoed is opgebouwd uit verschillende lagen zodat het vocht opgevangen kan worden. Na het gebruik kan het ondergoed worden gewassen en na het drogen weer worden hergebruikt. 

 

Voor ons andere artikel over merken die menstruatieondergoed maken, klik hier.