In stijl de lente in met de Wonderland-trend

Wat zijn de trends voor deze lente en zomer? Hilde Francq van trendstudio Francq Colors bundelde voor Lingerienet dé lingerietrends voor zomer 2023, te beginnen met Wonderland: romantisch, speels en met véél lila. 

Kleurrijk en speels

Negatief (wereld)nieuws roept uiteenlopende reacties op. Een grote groep mensen reageert met een eigen – diverse en inclusieve - wereld waarin alles kan en alles mag.  Vanuit die positieve instelling mogen ook de vrouwelijke vormen bevrijd en gevierd worden

Lingerie omhelst daarbij de vrijheid en leent zich uitstekend voor deze vrijgevochten vibe met materialen die niet mogen belemmeren. Comfortabel én gedurfd - meer uitgesproken, met opvallende texturen.

Het fenomeen ‘Kidult’ sluit goed aan bij deze trend: spullen voor volwassenen gaan er meer ‘kinderlijk’ uitzien. De combinatie van kleurrijk en speels zorgt voor een positieve energie.

Purple

Wat kleur betreft is er alvast een zekerheid: lila is een must in elke collectie. Paars is al een tijdje trending en dankzij ‘Very Peri’ - Pantone Color of the Year - zal de aantrekkingskracht niet snel verdwijnen.

Romantische accenten

Dromen van een mooiere toekomst is een romantische instelling. Plissés en broderie zijn dan ook helemaal terug en krijgen een rustieke touch. Denk aan romantiek en elegantie.

Speelse combinaties

Vrijheid wordt doorgetrokken naar contrasterende texturen, zoals plastic met textiel. Ongebruikelijke of ronduit vreemde elementen worden op een speelse manier gecombineerd.

Categorieën: