Triumph Flex Smart SS23

Omarm je veelzijdigheid met Triumph Flex Smart

Triumph streeft naar een wereld waarin elke vrouw zich kan voelen zoals ze wil: boterzacht materiaal tegen de huid, een emotie die door een kleur wordt opgewekt, ... 

Het merk kwam vorig jaar met de volledig nieuwe, multifunctionele Flex Smart-collectie waarbij de vraag 'how do you feel?' centraal staat. Dit jaar breidt het merk de Flex Smart familie uit met items die het leven van de draagsters nóg gemakkelijker maken.

Koester verandering

De Flex Smart campagne gaat niet over vrouwen die een antwoord geven dat je verwacht, maar opent de wereld voor vrouwen om eerlijk, open en oprecht te spreken over hoe ze zich voelen. Daar sluiten de functionele beha’s en slips volledig op aan, want ze leven en bewegen met je mee en flatteren je natuurlijke rondingen: of je nu wil sporten, grotere borsten hebt gekregen, zwanger bent of bent afgevallen.

Deze high-tech, comfortabele collectie bestaat uit naadloze items zonder beugel en gemaakt van gerecycleerd stretch materiaal. 

Een fijne toevoeging dit seizoen zijn de strapless beha en tangaslip, waarbij qua design en kleuren gekeken wordt naar de persoonlijke wensen van vrouwen. De beha's kunnen met of zonder bandjes gedragen worden, afhankelijk van waar de draagster zin in heeft. Nieuwe kleuren zijn het onmisbare naturel beige en het zomerse touch koraal.

Mix & Match met Flex Smart

Extra leuk? De kleuren sluiten aan op andere Triumph-collecties, waardoor mixen en matchen peanuts wordt. 

Flex Smart staat voor het omarmen van de vele kanten van onszelf. Veelzijdig. Aanpasbaar. Comfortabel. It’s Personal!

Shop Triumph in deze verkooppunten.